Actueel: - pagina 3

Schooljaar 2021-2022
Beste ouders en verzorgers,

 

Het nieuwe schooljaar is naar wens gestart en ondertussen zijn we al 4 weken verder. Ondanks alle Coronamaatregelen verlopen alle activiteiten volgens planning en wij hopen onze doelstellingen te behalen. De kwaliteit van ons onderwijs staat bovenaan op onze lijst, evenals de Hindoe identiteit als basis. 

Het aantal leerlingen stijgt gestaag en wij hopen dat deze trend zal voortzetten. Wij verwelkom alle nieuwe ouders op onze school en wensen alle kinderen veel leerplezier.

Tenslotte willen wij alle ouders bedanken voor hun inzet voor de school en hun medewerking.

Onze motto is: SAMEN STAAN WE STERK.

 

Namens de directie en team 

Uitnodiging Lights of Divali, zaterdag 3 november Zuiderstrandtheater Den Haag

26 oktober 2018 - Alle ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd voor Lights of Divali, een bijzonder cultureel programma op zaterdag 3 november in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. 

 
Lees meer ›

Divaliviering op 7 november a.s op de Shri Ganeshaschool

15 oktober 2018 - Beste ouders/verzorgers,

Op woensdag 7 november a.s. vieren wij wederom onze mooie Hindoe Hoogtijdag, het Divalifeest.

U bent op deze dag van harte welkom met uw familie en vrienden. Onze kinderen zullen u vermaken met hun optredens. We maken er samen een heel gezellige dag van.

 

Tot ziens op 7 november a.s.

 

 

Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019

Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019

30 augustus 2018 - Almere, 30 augustus 2018

Beste ouders/verzorgers,

Sabhie ko raam raam

De zomervakantie loopt nu ten einde; wij hopen dat iedereen genoten heeft van de warme vakantie om lekker uitgerust aan het nieuwe schooljaar te kunnen beginnen. Maandag 3 september a.s. gaan wij vol goede moed starten met ons 10e schooljaar 2018-2019. Wij  heten u en onze leerlingen van harte welkom op onze school aan de Regentesseweg 1. Het wordt wederom een gezellig jaar met veel activiteiten rondom het 30- jarig bestaan van Stichting SHON en 10-jarig bestaan van de Shri Ganeshaschool. Lees voor meer info nieuwsbrief 1. 

Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur

25 augustus 2018 - Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur, naar aanleiding van de start van het schoojaar 2018-2019:

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

23 juli 2018 - Komt u ons ook bezoeken op het Milan Summer Festivall op 3, 4 en 5 augustus in het Zuiderpark in Den Haag? Stichting Hindoe Onderwijs Nederland staat bij kinderland. Hier kunt u kennismaken met onze basisscholen in Den Haag, Utrecht, Almere, Rotterdam en Amsterdam! Ook Amriz.nl zal er zijn en een challenge voor de kinderen gaan verzorgen! Wij hopen u allemaal daar te mogen ontmoeten!
Nieuwe inschrijvingen schooljaar 2018-2019

Nieuwe inschrijvingen schooljaar 2018-2019

20 juli 2018 - Wilt u uw kind inschrijven, stuur dan een e-mail naar ssoedamah@shriganesha.nl. Er zijn nog enkele plekken vacant,  we zullen zeker ons best doen om uw kind bij ons op school te plaatsen.

Problemen met het ontvangen van mail

07 april 2016 - Op dit moment zijn er problemen met het ontvangen van e-mail. Mocht u een mail hebben verzonden en geen reactie hebben ontvangen (bijv afwezigheidsmelding) dan is deze niet doorgekomen. Onze systeembeheerder is druk bezig om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Bij dringende zaken adviseren wij u om te bellen. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.
Holi-groet

Holi-groet

23 maart 2016 - Subh Holi allemaal! Namens alle medewerkers van de Shri Ganesha School, alsmede Stichting Hindoe Onderwijs (zie bijgaande Holi-groet)

 
Download:
Holi-groet SHON ›

Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

15 februari 2016 - Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School in Almere is dit jaar op woensdag 23 maart. “Deze keer houden we o.a een braderie op het schoolplein”, zegt directeur Shakoentela Soedamah. “Het is tegelijkertijd een open dag.”  

Door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›

Nationaal schoolontbijt

08 november 2015 - Ik stuur u hierbij een mail over het Nationaal schoolontbijt.
Wij zullen op vrijdag 13 november a.s. gezamenlijk op school ontbijten/brunchen. Aangezien de ontbijtprodukten.
Lees meer ›

Divalifeest

01 november 2015 - Het divalifeest staat wederom voor de deur. Vanuit onze Hindoe Dharma is het een feest van de overwinning van het goede op het kwade, van het licht op de duisternis. Het licht symboliseert succes en hoop. Daarom willen wij dit feest samen  met u vieren op woensdag  11 november a.s. in de aula van onze mooie school.  
Lees meer ›

Project Groen en Gezonde voeding

30 augustus 2015 - De gemeente heeft een samen met de GGD en de Echnaton een initiatief ontwikkeld om alle kinderen in de groepen 7 en 8 te controleren op overgewicht. Indien blijkt dat een kind overgewicht heeft, dan zal dat kind in aanmerking komen voor een trainingstraject van 10 weken. Binnenkort zal er een officiële brief uitgaan naar de ouders van deze 2 groepen.

Schoolvervoer

15 augustus 2015 - Als het goed is, zijn alle ouders al gebeld, die gebruik zullen maken van  het schoolvervoer. De chauffeurs hebben al aangegeven, hoe laat uw kinderen klaar moeten staan. Wilt u aan deze afspraak houden.
Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de schoolbus, dan verzoek ik u dat per omgaande te mailen naar de directie.
Lees meer ›
1 2 3