Nieuws - pagina 3

Foto bij artikel Uitnodiging: International Yoga Dag te Amsterdam Gratis Entree

Uitnodiging: International Yoga Dag te Amsterdam Gratis Entree

04 juni 2019 - Kom naar de International Day of Yoga! 

 

Lieve vrienden,

Graag nodigen wij u uit voor de International Day of Yoga viering op de Dam op 16 juni 2019 van 12:00-19:00 uur. Een spannende dag vol wellness, veganistisch en veganistisch eten, muziek, dans en nog veel meer. Registreer u op: https://www.eventbrite.co.uk/e/international-day-of-yoga-tickets-61639126286

 

Vriendelijke groeten,

Ambassade van India,

Buitenrustweg 2

2517 KD Den Haag

 

Dear Friends,

We would like to invite you for the International Day of Yoga celebrations at Dam Square Amsterdam on June 16 from 12:00-19:00 hrs. An exciting day of wellness, veg & vegan food, music, dance and much more. Please register at: https://www.eventbrite.co.uk/e/international-day-of-yoga-tickets-61639126286

 

Best regards,
Embassy of India,
Buitenrustweg 2
2517 KD The Hague

Foto bij artikel Kom naar onze Open Dag op 24 mei a.s.

Kom naar onze Open Dag op 24 mei a.s.

09 mei 2019 - Kom naar de Open Dag van de Shri Ganesha School!
 
Gaat uw zoon of dochter binnenkort naar de basisschool? Zoekt u uitstekend onderwijs en naschoolse opvang onder één dak? Heeft u altijd al eens willen zien hoe het er op een basisschool aan toe gaat? Of bent u als grootouder nieuwsgierig naar de school van uw kleinkind?
 
Dan is onze Open Dag een goede mooie kans om kennis te maken met ons basisonderwijs. Kom de sfeer proeven op de Shri Ganesha Basisschool! Een school die open staat voor alle kinderen, ongeacht hun culturele of godsdienstige achtergrond.  
 
Op vrijdag 24 mei van 13.00 tot 18.00 bent u van harte welkom op onze school!  In alle klassen verzorgen wij met de kinderen een programma. Kom een kijkje nemen in de klas. De kinderen verheugen zich om u hun school te laten zien!
 
Onze Open Dag heeft een feestelijk karakter. Er is een Braderie en gezellige muziek met een goede DJ!
 
Als u op onze Open Dag verhinderd bent, maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Wij vertellen u graag over onze school.
 
U vindt de Shri Ganesha School op de Regentesseweg 1, 1312 AA in Almere.
 
info@shriganesha.nl  
036- 5232514 
06-34550615
Foto bij artikel Onderwijswethouder Marjan Haak bezoekt jarige Shri Ganeshaschool!

Onderwijswethouder Marjan Haak bezoekt jarige Shri Ganeshaschool!

09 mei 2019 - De Shri Ganesha basisschool in Almere bestaat 10 jaar! Reden voor wethouder Marjan Haak om op 8 mei jl. een felicitatiebezoek af te leggen.
Lees meer ›

Artikel Omroep Almere over 10 jaar Shri Ganesha School

26 januari 2019 - Klik hier om een artikel van Omroep Almere te bekijken over ons 10-jarige jubileum.

Artikel AD/HC over 30 jaar SHON

15 november 2018 - In het AD/HC is op woensdag 14 november een fraai artikel verschenen over 30 jaar SHON.
Klik hier om het te bekijken.

Uitnodiging Lights of Divali, zaterdag 3 november Zuiderstrandtheater Den Haag

26 oktober 2018 - Alle ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd voor Lights of Divali, een bijzonder cultureel programma op zaterdag 3 november in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. 

 


Lees meer ›

Divaliviering op 7 november a.s op de Shri Ganeshaschool

15 oktober 2018 - Beste ouders/verzorgers,

Op woensdag 7 november a.s. vieren wij wederom onze mooie Hindoe Hoogtijdag, het Divalifeest.

U bent op deze dag van harte welkom met uw familie en vrienden. Onze kinderen zullen u vermaken met hun optredens. We maken er samen een heel gezellige dag van.

 

Tot ziens op 7 november a.s.

 

 

Foto bij artikel Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019

Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019

30 augustus 2018 - Almere, 30 augustus 2018

Beste ouders/verzorgers,

Sabhie ko raam raam

De zomervakantie loopt nu ten einde; wij hopen dat iedereen genoten heeft van de warme vakantie om lekker uitgerust aan het nieuwe schooljaar te kunnen beginnen. Maandag 3 september a.s. gaan wij vol goede moed starten met ons 10e schooljaar 2018-2019. Wij  heten u en onze leerlingen van harte welkom op onze school aan de Regentesseweg 1. Het wordt wederom een gezellig jaar met veel activiteiten rondom het 30- jarig bestaan van Stichting SHON en 10-jarig bestaan van de Shri Ganeshaschool. Lees voor meer info nieuwsbrief 1. 

Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur

25 augustus 2018 - Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur, naar aanleiding van de start van het schoojaar 2018-2019:

Foto bij artikel SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

23 juli 2018 - Komt u ons ook bezoeken op het Milan Summer Festivall op 3, 4 en 5 augustus in het Zuiderpark in Den Haag? Stichting Hindoe Onderwijs Nederland staat bij kinderland. Hier kunt u kennismaken met onze basisscholen in Den Haag, Utrecht, Almere, Rotterdam en Amsterdam! Ook Amriz.nl zal er zijn en een challenge voor de kinderen gaan verzorgen! Wij hopen u allemaal daar te mogen ontmoeten!
Foto bij artikel Nieuwe inschrijvingen schooljaar 2018-2019

Nieuwe inschrijvingen schooljaar 2018-2019

20 juli 2018 - Wilt u uw kind inschrijven, stuur dan een e-mail naar ssoedamah@shriganesha.nl. Er zijn nog enkele plekken vacant,  we zullen zeker ons best doen om uw kind bij ons op school te plaatsen.

Problemen met het ontvangen van mail

07 april 2016 - Op dit moment zijn er problemen met het ontvangen van e-mail. Mocht u een mail hebben verzonden en geen reactie hebben ontvangen (bijv afwezigheidsmelding) dan is deze niet doorgekomen. Onze systeembeheerder is druk bezig om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Bij dringende zaken adviseren wij u om te bellen. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.
Foto bij artikel Holi-groet

Holi-groet

23 maart 2016 - Subh Holi allemaal! Namens alle medewerkers van de Shri Ganesha School, alsmede Stichting Hindoe Onderwijs (zie bijgaande Holi-groet)

 


Download:
Holi-groet SHON ›
Foto bij artikel Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School

15 februari 2016 - Het Holi phagwafeest op de Shri Ganesha School in Almere is dit jaar op woensdag 23 maart. “Deze keer houden we o.a een braderie op het schoolplein”, zegt directeur Shakoentela Soedamah. “Het is tegelijkertijd een open dag.”  

Door Stuart Kensenhuis


Lees meer ›

Nationaal schoolontbijt

08 november 2015 - Ik stuur u hierbij een mail over het Nationaal schoolontbijt.
Wij zullen op vrijdag 13 november a.s. gezamenlijk op school ontbijten/brunchen. Aangezien de ontbijtprodukten.
Lees meer ›

Divalifeest

01 november 2015 - Het divalifeest staat wederom voor de deur. Vanuit onze Hindoe Dharma is het een feest van de overwinning van het goede op het kwade, van het licht op de duisternis. Het licht symboliseert succes en hoop. Daarom willen wij dit feest samen  met u vieren op woensdag  11 november a.s. in de aula van onze mooie school.  
Lees meer ›

Project Groen en Gezonde voeding

30 augustus 2015 - De gemeente heeft een samen met de GGD en de Echnaton een initiatief ontwikkeld om alle kinderen in de groepen 7 en 8 te controleren op overgewicht. Indien blijkt dat een kind overgewicht heeft, dan zal dat kind in aanmerking komen voor een trainingstraject van 10 weken. Binnenkort zal er een officiële brief uitgaan naar de ouders van deze 2 groepen.

Schoolvervoer

15 augustus 2015 - Als het goed is, zijn alle ouders al gebeld, die gebruik zullen maken van  het schoolvervoer. De chauffeurs hebben al aangegeven, hoe laat uw kinderen klaar moeten staan. Wilt u aan deze afspraak houden.
Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de schoolbus, dan verzoek ik u dat per omgaande te mailen naar de directie.
Lees meer ›
1 2 3