Schooltijden

We gaan 5 dagen naar school: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.45 tot 15.00 uur en op woensdag van 08.45 tot 12.45 uur.


De school is elke dag vanaf 08.00 uur open en ook de leerkrachten zijn al aanwezig.  Elke ochtend dienen de kinderen om uiterlijk 08.40 op school aanwezig te zijn, zodat wij op tijd met onze lessen kunnen beginnen. We hebben een continu rooster, dat wil zeggen dat de kinderen tussen de middag niet naar huis gaan. We beginnen altijd eerst met het ochtendgebed. Om 10.30 uur is de kleine pauze en om 12.30 uur is de grote pauze. Voor de kleine pauze is het beter om fruit mee te geven en voor de grote pauze een lunchpakket. Geef vooral genoeg te drinken mee. Om 15.00 uur wachten alle ouders op het schoolplein. De leerkrachten lopen zelf met de kinderen naar buiten.


Alle kinderen vanaf groep 5 dienen een agenda mee te nemen, zodat ze alvast kunnen leren ermee om te gaan.

Op vrijdag is gymnastiek voor de groepen:
Groep 1/2

Groep 2/3
Groep 4
Groep 5/6
Groep 6/7

Groep 8
 
De gymlessen worden gegeven in de grote gymzaal aan de Leeuwarderplein. Dat is 7 minuten lopen vanuit school. Thijs Rood is de gymmeester. De groep 1/2 zal naast deze gymles ook nog extra gymles krijgen van de eigen juf in het speellokaal. Alle kinderen zijn verplicht gymkleren (een korte broek/joggingbroek en shirt) en gymschoenen met witte zolen voor elke gymles mee te nemen. Wij douchen niet na de gym.