Groep 1 & 2

Van harte welkom op onze klassensite

Hier kunt u allerlei informatie vinden over onze groep en de leuke foto's van de verschillende activiteiten van dit schooljaar bekijken. We gaan er samen een heel leerzaam jaar van maken.

De methoden/materialen die de groepen gebruiken zijn:

Groep 1-2                           

- Schatkist

- Engels

- Rekenen

- Letterboekje

- Ontwikkelingsmaterialen en nog veel meer.

 

Langs deze weg wens ik alle kinderen een mooi en succesvol jaar toe in groep 1-2.

Veel lees en kijkplezier.

 

Juf Pritie en Juf Yessa

BERICHTEN

11 nov 2021 - Sint Maarten
Preview foto


Sint Maarten

Vandaag is het Sint Maarten. De kinderen hebben mooie lampionnen gemaakt en zijn van plan om vanavond heel veel snoep te gaan ophalen.

We hebben vandaag ook gekeken, naar een filmpje waarom er Sint Maarten gevierd wordt. Wilt u dat weten klik dan op dit linkje.

Dan wens ik jullie een mooie avond!

        


04 nov 2021 - Divali viering
Preview foto Divali viering

Wij hebben vandaag een geslaagde Divali viering gehad. Alle groepen hebben opgetreden en na de optreden zijn de kinderen getrakteerd op lekker nasi en hapjes. Om een impressie te krijgen hiervan, kijkt u naar de foto's. We waren ook live te volgen op Facebook.

 

    

       


02 nov 2021 - Nationaal Schoolontbijt
Preview foto
Nationaal Schoolontbijt 

 

Wij hebben vandaag een lekker Schoolontbijt gehad. De kinderen hebben gezellig met elkaar ontbeten en de meeste in hun pyjama. We hebben ook besproken dat ontbijten erg belangrijk is voor de gezondheid en natuurlijk ook voor de concentratie om goed te kunnen presteren.   


07 okt 2021 - Opening Navratri
Preview foto Navratri 2021

 

Navratri (ook Nawaratri) is een hindoeïstisch feest gewijd aan de verering van de universele moeder. Navratri duurt negen nachten en tien dagen.

Vandaag is navratri begonnen. Op school is er aandacht besteed aan de 9 gedaantes van godin Durga. Met dank aan Pandit Glen.


06 okt 2021 - Opening Kinderboekenweek 2021
Preview foto Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

 

Vandaag is de Kinderboekenweek geopend met leuke activiteiten, zoals een leuke gedicht/versje, een mooie toneelopvoering en een energieke afsluitdansje. De kinderboekenweek wordt op donderdag 14 oktober afgesloten met een voorleeswedstijd. De leerlingen van de groepen 4 t/m 8 nemen hieraan deel.

Heel veel leesplezier!!!

    


10 sep 2021 - Viering van Ganesh Chaturthi
Preview foto Viering Ganesh Chaturthi op school.

Op deze dag hebben de leerlingen mogen genieten van een Pooja, zang en dans o.l.v. Lucky Singh en lekkere prasad en bhodjan.