Groep 7

Van harte welkom op onze klassensite

 

Hier kunt u allerlei informatie vinden over onze groep en de leuke foto's van de verschillende activiteiten van dit schooljaar bekijken. We gaan er samen een heel leerzaam jaar van maken.

Langs deze weg wens ik alle kinderen een mooi en succesvol jaar toe in groep 7.

Veel lees en kijkplezier.

 

Juf Pritie

 

BERICHTEN

03 sep 2019 - Kennismakingsles wijkagent
Preview foto Beste lezers,

 

Vandaag is de wijkagent bij ons op school langsgeweest, om kennis met ons te maken en om informatie te geven wat haar functie is. Zij zal hier zelf ook een stukje over schrijven en deze zal ik dan ook op de site plaatsen zodra ik de stuk van haar binnen heb. De kinderen vonden haar bezoek best spannend. Tijdens haar les waren de kinderen ook enthousiast. Dit was mooi om te zien. Zie foto’s om hier een impressie van te krijgen.

Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen

02 sep 2019 - Ganesh Chaturthi
Preview foto Beste ouders/verzorgers,

 

Vandaag is het Ganesh Chaturthi (de verjaardag van Ganesh). Op school hebben wij extra aandacht aan dit feest geschonken. We hebben gezamenlijk gebeden in de middenruimte. We hebben stilgestaan welke boodschap Ganesh ons meegeeft. We hebben als laatst ook de bhajan Jai Ganesh Jai Ganesh deva gezongen. Dit was erg fijn en mooi. De kinderen hebben in de klassen ook zelf ladoo gemaakt en deze waren erg lekker. Zie foto’s hiervan in foto album Ganesh Chaturthi.

                       

Er is een foto album aanwezig maar deze is pas zichtbaar na inloggen